Aanmelden

Wil jij je kind hier graag brengen?

Inschrijven

Jouw kind inschrijven

In principe mag een kind de dag na de vierde verjaardag naar de basisschool. Zo rond de derde verjaardag gaan de meeste ouders/verzorgers op zoek naar een goede school voor hun kind. Zij kunnen dan telefonisch contact opnemen met school (0318-511133) voor het maken van een afspraak voor een kennismakingsbezoek.

Tijdens het kennismakingsgesprek met de directeur komen in elk geval de identiteit van de school, de schoolorganisatie, kennismakingsmiddagen en inschrijving ter sprake. Uiteraard volgt er een rondleiding door de school en krijgen ouders/verzorgers alle tijd om vragen te stellen. Dit gesprek duurt ongeveer een uur. U bent vrij om uw kind(eren) mee te nemen, in de directiekamer staat een krat met speelgoed voor hen klaar. Zodra u het besluit tot aanmelding heeft genomen, kunt u het aanmeldingsformulier invullen en op school inleveren. Algemene voorwaarde voor toelating is dat het kind zindelijk is. Daarnaast vragen wij u een vragenlijst in te vullen over de ontwikkeling van uw kind. Op deze manier krijgen we zicht op de ontwikkeling van uw kind tot nu toe. Mochten er n.a.v. de vragenlijst nog vragen zijn, neemt de intern begeleider van de school contact met u op.

Wanneer alle gegevens in ons administratiesysteem zijn ingevoerd, krijgt u van ons een schriftelijke inschrijfbevestiging toegezonden.